torsdag 16 september 2010

Lite blandat


Måste tacka för alla trevliga kommentarer på mitt förra inlägg om stjärnsingoallan! Det var verkligen kul att läsa.

Jag har färdigställt 3 nya beställningar. Den första är en långärmad singoalla i sotlek 62/68som min kompis beställt för att ge bort till en kollega på jobbet som skulle komma på besök med sitt barn. Turkos molninterlock från JNY-design. Enkel och söt!

Den andra beställningen är mössa och tossor som en i min mammagrupp beställt till sitt lilla gudbarn som är 9 månader. Rosa aptyg från stoff och stil. Tröttnar aldrig på detta tyg =).


Sista beställningen är en dregglis i lite större storlek som en anna mamma i min mammagrupp beställt till sin son. Elefanttyget och svart muddväv är från Stoff och Stil.

Nu har jag faktiskt använt upp rätt mycket av alla mina stretchtyger som jag har haft ett tag. Tror att det är dags för lite påfyllning med lite höstiga tyger =).

11 kommentarer:

 1. Vilken jättefin singoalla! Den lilla beställaren kommer att vara så fin i den! Det andra var ju såklart oxå jättesnyggt =)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad mycket fint!! Gillar verkligen dina singoallor och tossorna var för söta!!
  Försökte hitta mönstret på tossorna på SoS's hemsida, men hittade det inte - du är inte sugen på att byta mot något från mig?!

  SvaraRadera
 3. Makrill: Vad kul, jag byter gärna mönster. Jag kan maila dig om förslag.

  SvaraRadera
 4. Dette er visst første gang jeg er innom her - jeg synes du lager så mye fint! Masse flotte kjoler i flotte stoffer og farger!

  SvaraRadera
 5. Alltså. Ap-setet är bara för fint!!! Toosorna underbara!

  SvaraRadera
 6. Dina tossor är verkligen jättefina. Är bra sugen på att göra ett försök :D

  SvaraRadera
 7. Mössor är som perfekt att sy, enkelt och så blir det så otroligt mycket roligare med en egen mössa än en från H&M (eller liknande) där alla är likadana! Mycket fint tyg också!!!

  SvaraRadera
 8. Vad mycket fint du sytt! Tossorna är bara sååå söta!

  SvaraRadera
 9. Jag vill gärna beställa en liten mössa och tossor till vår kommande tjej... Älskar också det där aptyget. Ska jag skicka ett mail med beställningen?

  SvaraRadera
 10. Ankie: Kul att du vill beställa till er tjej! Ja visst är aptyget gulligt! Du behöver inte maila, vi kan höras om beställningen i stället.

  SvaraRadera