fredag 4 november 2011

Bebisset


Oj oj oj så länge det var sedan jag bloggade och det är faktiskt länge sedan jag sydde också. Tiden har mest ägnats åt renovering i huset, familjen, jobb och studier den senaste tiden och mina symaskiner har stått undanplockade under tiden. Till och med min nya cover pro maskin som kom i slutet på september har stått kvar i sin låda, men nu har jag äntligen plockat fram maskinerna igen!


Första plaggen blev ett litet bebisset som var en present till en kollega som gick hem på mammaledighet idag. Muddbyxor storlek 56 i ett rejält omgjort meedom mönster. Den söta bebismössan är av avritad från en köpt mössa. Här var det premiär för att prova bandkantaren, fast jag hade ju förstås övningskört en hel del innan för att få till inställningar m.m. Stjärntyget kommer från Stoff och Stil som jag först tyckte såg lite tråkigt ut när det kom men som jag tycker gör sig väldigt fint som plagg. Vit mudd från samma ställe.


Imorgon blir det sylfestivalen, längtar!!! Hoppas på att komma hem med många fina tyger och kanske lite smyckessaker.

1 kommentar:

  1. Åh, så fint! Jag har också köpt det tyget men inte fått till nåt plagg än. Till vitt var det superfräscht! Ha så kul i morgon!

    SvaraRadera