söndag 13 maj 2012

Kvällen före

Kvällen före lillan föddes sydde jag klart hennes bb-set bestående av body, mössa och en gosig filt. Tror att jag var klar 23:30 på kvällen och kl 03:30 gick vattnet och jag började få värkar. Det var som att lillan tänkte att "jag tänker inte komma till världen innan mitt bb-set är klart!" =). Det söta tyget med äpplen och päron kommer från stoff och stil. Baksidan på filten är cerise collegetyg även det från stoff och stil. Cerise interlock från JNY design har använts till kantband på bodyn och filten. Mönstret på mössan och filten är gjod på fri hand och bodymönstret är ett omgjort ottobremönster storlek 50. Det är verkligen speciellt att få sy de första plaggen till sitt lilla barn!

8 kommentarer:

 1. Oj, jag har ju glömt att säga grattis! Massor med grattis till er lilla tjej! Och vilket tjusigt bb-kit. Jag är väldigt sugen på att sy en filt...

  SvaraRadera
 2. Jättestort grattis till lillan om jag inte sagt det förr (skyller på amningshjärna). Men så sött!!! Å färdigt i tid dessutom:) Blir allt lite avis... Jag hann ingenting sånt. Jobbade in i det sista å sen behagade herrn dyka upp hela 8 dagar före utsatt datum. Med A gick jag över 15 dagar!!! Tänk vad olikt det kan bli. Hoppas ni mår bra allihop:)

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Nydelige klær!!
  Så smått :)
  Liker godt det stoffet fra S&S.. Må nok snart ta meg en tur dit igjen ;)

  SvaraRadera
 4. Ett väldigt vältimat set! Och mycket fint förstås! Gratulerar!! (igen, om jag skrev det på förra inlägget? ;-) )

  SvaraRadera
 5. hur fint som helst! Och GRATTIS till er finfina lilla tjej!!

  SvaraRadera
 6. Men så himla sött! Å vilken fin historia :-D GRATTIS till hela familjen!

  SvaraRadera