fredag 2 november 2012

Födelsedagspresenter

Min sambo fyllde år för ett tag sedan och för första gången (förutom mössa) så sydde jag ett plagg till honom present! Det blev en långärmad tröja i det fiskarsrandiga tyget med marinblå bakgrund från jonic textil. Jag hade inget mönster så jag tog en långärmad t-shirt och ritade av som jag förlängde i ärmar och kropp då min sambo är lång och lätt tycker att tröjor blir för korta. Tycker den blev Jättesnygg och fick bra passform. Sambon blev också nöjd och det kommer garanterat att bliv fler tröjor till honom.

Jag var bjuden födelsedagsfika hos en kompis för några helger sedan och då hade jag med denna trikåsjal i present. Sjalen är mönstrad på framsidan med rödvitrandig baksida och svart spets runt kanterna.
Inspiration till sjalen kommer från Martina som har wcollection. Fåren kommer från jofotex, ränderna från Ohlssons tyger och spetsen från stoff och stil.

Ytterligare en kompis har fyllt år tidigare i höst som jag bjöd hit på middag och presentade med matchande spetsmössa och halsband.

Tycker det är så roligt att göra egna födelsedagspresenter och tänka ut vad som passar till den som fyller år!

8 kommentarer:

  1. Kjempefine gaver!
    Og enig, veldig gøy å planlegge, sy og gi bort noe personlig til de nærmeste :)
    God helg!

    SvaraRadera
  2. Wow så mycket fint!!!
    Älskar mössan!

    SvaraRadera
  3. Vilken supersnygg tröja till din sambo! Skulle vilja sy en likadan till min man :) Kul att du ville vara med och tävla!

    SvaraRadera
  4. Så fin gave. Likte spesielt godt sjalet. Var utrolig fint.

    SvaraRadera
  5. Hemgjort är bäst! Bara man hinner också...

    SvaraRadera
  6. Jättefin tröja! Verkligen!

    SvaraRadera
  7. Snygg! Kul med lite herrar i bloggarna occkså :-)

    SvaraRadera