tisdag 14 december 2010

Marknadsbilder + Beställning


Förra söndagen var det Årsta Julmercado där jag bor. Det är en marknad med loppis och egentillverkat, denna gång med jultema. Jag var med och ställde ut mina barnkläder. Jag hade pyntat bordet med lite granris och en ljuslykta. Det var jättetrevligt och man fick faktiskt lite julstämning! Det kom tillbaka en del kunder som varit och handlat på förra marknaden. Det som gick bäst var dregglisar, mössor och förkläden sedan sålde jag några vantar, tossor och lite kläder. Tack till alla som kom och tittade förbi och för alla positiva kommentarer! Bilderna är något suddiga då de är tagna med min mobil som börjar bli lite stenålders =).Sedan tänkte jag visa en beställning på byxor och dregglis som skickades iväg för ett tag sedan. Beställaren hade spanat in detta som jag gjort till Pyret tidigare och ville ha likadana. Tyget är från Ohlssons tyger och den ljusrosa mudden är från Stoff och Stil.

10 kommentarer:

 1. Så kul med marknad och att du fått sälja en del! Jättesöta byxor och dregglis också.

  SvaraRadera
 2. Vad mycket fint du hade till försäljning! Kul att det gick bra å jättesöta byxor å dregglis du skickat iväg. Hur går det förresten med nya symaskinen, är den bra?

  SvaraRadera
 3. Ser jätefint ut på marknaden! Kul att det gick bra. Åh, det blommiga byxorna är så fina!! Hade definitivt bestäält ett par om jag hade haft en liten tjej.

  SvaraRadera
 4. Din stenåldersmobil till trots så ser bilderna från marknaden mycket trevliga och inbjudande ut. Man vill ju vara där och känna och klämma:) De blommiga byxorna är jättefina!

  SvaraRadera
 5. Vilken inspirerande blogg du har!!
  Den åker in på min blogglista!
  :)

  SvaraRadera
 6. Ser jättefint ut! Så himla synd att vi inte kunde komma den här gången heller ;-( Min önskedröm nu är att alla i familjen ska vara friska samtidigt! Kram!

  SvaraRadera
 7. Så mye fint til markedet!! Du er veldig, veldig flink og har en SÅ inspirerende blogg!

  SvaraRadera
 8. Vilket fint bord du fick till på marknaden! Har själv bott i Årsta och vet hur mysigt det är i och runt torget, inte minst till jul!

  SvaraRadera
 9. Ankie: Nya symaskinen är jättebra! Den klarar alla önskemål som jag hade på den. Bra i stretchiga tyger, tvillingnål, sy fast applikationer, roliga sömmar m.m Så jag är verkligen nöjd!

  SvaraRadera
 10. Härliga bilder på dina marknadsprylar och kul att du sålde bra.
  Beställningen är jättesöt, jag ångrar fortfarande att jag inte köpte av det tyget :)

  SvaraRadera