tisdag 15 mars 2011

Lyxig sydag


Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade. Det har varit full upp med mycket annat den senaste tiden. Vi har köpt hus! Och nu ska vår lägenhet ut till försäljning och det har varit mycket att fixa med inför det. Därför kändes det såå lyxigt att få ha den inplanerade sydagen som jag, Onomak och några till hade bokat sedan länge. Vi sydde, fikade, pratade och lånade mönster och hade det jättetrevligt hela dagen. Jag sydde på lite olika plagg och färdigställde en tunika och en solhatt. Tunikan är i det snygga turkosrandiga e-slöjds tyget och cerice mudd från Stoff och Stil. Halsöppningen gjorde jag igen enligt den beskrivning på fuskkuvertöppning som hag fått av Gekko. Hade egentligen tänkt att göra en applikation fram, men tyckte sedan att tunikan var fin som den var. Bilden är inte den bästa, men den får duga.

11 kommentarer:

 1. Grattis till husköpet! Så läckra färger i den fin fina modellen :-)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar färgkombon! Jag måste nog oxå köpa lite cerise muddväv :)

  SvaraRadera
 3. Fin klänning, måste nog köpa lite e-slöjd nästa gång jag råkar på dem. Du är så duktig på klänningar måste jag säga! Och grattis till huset, då blir det fullt upp ett tag framöver!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga färger! Jättefint!

  SvaraRadera
 5. Det var en fin klänning, och grattis till huset :)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar också färgkombon! Grattis till huset! Vad lyxigt med sydagen mellan lägenhetsförsäljning och husköpet! :-)

  SvaraRadera
 7. Vilken trevlig blogg, den ska jag börja följa... :)

  SvaraRadera
 8. Grattis till husköp! Å vilken superfin klänning, underbar färgmatchning.

  SvaraRadera
 9. Tack för en jättetrevlig sydag :-)

  SvaraRadera
 10. Oj vad spännande med hus!!! Jag är inte alls avis;) Klänningen är superfin å visst är det mysigt att sy i trevligt sällskap:)

  SvaraRadera
 11. Vilken jättefin klänning!

  SvaraRadera