söndag 15 maj 2011

Solhattar


Detta inlägg får handla om solhattar. För några veckor sedan var vi på Gran Canaria med hela min familj för att fira min mamma som fyllde 60år! Vi hade en helt underbar vecka och det är kul att titta på bilderna därifrån och minna sig tillbaka. En sak som dyker upp på nästan varenda kort är Pyret i sin röda solhatt med prickar och blommor! Här är en härlig bild med havet som bakkrund. Tyget kommer från Stoff och Stil och jag tycker jättemycket om det! Storlek 48.


På marknaden sålde vi solhattar och jag fick även en beställning på en solhatt i en storlek som vi inte hade med oss. Denna solhatt är i storlek 50 och skulle till en tjej på 3 år. Lämmnade över beställningen i veckan. Även detta tyg är från stoff och stil och det är den tredje solhatten som jag syr i tyget. Ena sydde jag till Pyret förra sommaren och en annan såldes på marknaden. Tycker tyget är bra på en solhatt då det är sött, ganska diskret och passar till mycket.

5 kommentarer:

  1. Kjempefine solhatter i nydelige stoffer! Jeg har lenge tenkt at jeg skal prøve å sy en sånn, men innbiller meg at det er så vanskelig.. Uansett; takk for inspirasjonen :)

    SvaraRadera
  2. Herlig bilde og en nydelig hatt! Det røde stoffet var skikkelig fint - de tmå jeg se ette rneste gang jeg skal innom Stoff & Stil!

    SvaraRadera
  3. Å så fina hattar. Tyget med prickar och blommor från Stoff och Stil är såå fint. Jag har köpt det i flera färger - nu blev jag inspirerad att också sy solhattar av det :)

    SvaraRadera