onsdag 22 februari 2012

Så nöjd och syfestival!


En kompis och mamma i mammagruppen såg Pyrets velourhoddie och ville beställa en liknande. Vi kom fram till att den skulle bli i rosa och collegetyg. Jag blev verkligen nöjd! Tycker den blev jättesnygg och måste nog göra en till Pyret också. Den är dessutom rolig att sy och kul att kombinera tyger till. Cerise college och mudd från Stoff och Stil, cerise sjärntyg från Ohlssons tyger, cerise interlock till kantband och tjockt annoraksnöre från E-slöjd fyndat på syfestivalen.

På tal om att var nöjd och på tal om syfestivalen så är jag glad över mina inhandlade tyger. Lyckades köpa en hög stuvar från Znok och en stuv pippityg från Lilofant.


Andra tyger som inhandlades var Znoks härliga sommartyg, hjärtan från Mjuka tyger, Mina smås fina sköldpaddstyg från Sydillla och flera randiga tyger och randig mudd från A&H:s.


Jag hade redan innan syfestivalen spanat in detta supersöta tyg med påsydda rosor hos Karinottilia. Det ska bli en sommarklänning till mig och en till Pyret och kanske även något till lillan i magen, för ja det blir en tjej till.


Onomak och jag hade en jättehärlig och lyxig dag på syfestivalen på fredagen och vi hade sedan lite pysselkväll efteråt. Saknar att vi inte bor så nära varandra längre! På lördagen blev vi båda sjuka och förkylda. Vet inte om det berodde på syfestivalen eller att våra barn varit sjuka under veckan =).

14 kommentarer:

 1. Vilka superfina fynd du gjorde! Blir nästan lite avis :) Snygg är din hoodie också, den ser välarbetad ut!

  SvaraRadera
 2. kanon snygg!

  Ååå så mycket fina tyger du har köpt, ja hade också velat gå på syfestival.
  Roligt med en lillasyster :)

  SvaraRadera
 3. Superfin tröja. Verkligen härliga tyger

  SvaraRadera
 4. Grattis till lillan i magen! Fina tyger, och det från Karinottilia var jättefint, det missade jag helt!

  SvaraRadera
 5. Å hjälp vilken fin hoodie!! Det var nog den snyggaste jag har sett!!! Wow!!

  Fina tyger men mest grattis till tösen i magen! Själv har jag flicka nr 3 i mage.. av tre möjliga.. ;o)

  SvaraRadera
 6. Underbar hoodie, har du utgått från nåt mönster man kan komma över? Skulle kunna tänka mig en sån själv! Grattis till lillasyster, de kommer få så kul tillsammans!

  SvaraRadera
 7. Vad snygg den blev! Längtar till att börja med N:s. Du, jag saknar oxå att vi bor så långt ifrån varandra nu! Ni får komma och hälsa på snart tycker jag :)

  SvaraRadera
 8. Tack för era fina kommentarer!

  Emster: Mönstret som jag utgått ifrån kommer från sömnadsmagasinet nr 4/2011. Det är ursprungligen tvådelat på snedden av tröjan utan fickor men jag satte ihop mönsterdelarna och har smalat av det en bra bit då jag tyckte att den såg så bred ut och ritat fickor.

  SvaraRadera
 9. Som jag sagt förr... älskar verkligen modellen!! Supersnygg!!

  SvaraRadera
 10. Jag förstår att du är nöjd med både tröjan och festivalen. Superfin!

  SvaraRadera
 11. Så fina tyger! det där med rosor på ser ju väldigt intressant ut, det ser jag fram emot att få se plagg utav! Och grattis till tjejen i magen!!

  SvaraRadera
 12. ÅHH! Den tröjan var underbar! Vilka fina detaljer! Jättesnygg! Mycke annat fint du syr også!

  SvaraRadera