onsdag 7 mars 2012

Bodypremiär!


Jag var sjuk hela förra veckan och är fortfarande förkyld för 3:e veckan i rad. Det har därför varit lungt på syfronten den senaste tiden. Denna vecka har jag dock haft ork att sy lite på kvällarna. Har fått en beställning på en body och eftersom jag aldrig tidigare har sytt någon så vill jag testsy lite först, vilket också passade bra då det är dags att börja sy lite smått till lillan i magen. Så här är premiärbodyn i marinblått stjärntyg från Stoff och Stil med cerisa kantband och kamknappar. Hur kul som helst att sy!

När jag ändå var igång med en body till lillan började jag på en till i svamptyget från Znok design.


Båda dessa småmönstrade tyger gör sig bra på små bodysar. Mönstret på bodysarna är en kombination av ett tröjmönster och ett bodymönster från Ottobre i storlek 50.

Har lite obloggade saker att visa upp också. Ett par mysiga muddbyxor till Pyret som fortfarande har lite ont om byxor. Velouren kommer från mjuka tyger och mudd från stoff och stil.

Ett annat obloggat plagg är dessa söta små flodhästtrosor till Pyret. Tyget kommer från Ohlssons tyger och mönstret är från Ottobre.

9 kommentarer:

 1. Vilka härliga kläder i alla så glada färger! Snygg knäppning på stjärnbodyn!

  SvaraRadera
 2. Vilka supersöta bodys! Känner igen knäppningen på stjärnbodyn, är det samma på svampbodyn fast på båda sidorna? Eller är det nån slags omlottvariant?

  Du gör mig nästa sysugen även fast jag är sjuk! :) Hoppas du blir kvitt din förkylning snart.

  SvaraRadera
 3. Men så sött! Å grattis till liten i magen! Här hemma har vår halsfluss övergått till influensan, så jag vet hur jobbigt det är att aldrig bli frisk! Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Tack för era gulliga kommentarer!

  Anna: ja det är samma knäppning på svampbodyn som på stjärnbodyn fast jag gjorde på på båda sidorna. Jag satte dock styckena lite omlott då jag var rädd att öppningen skulle bli lite vid i halsen annars.

  Alla sjuka: Nu får vi krya på oss så vi blir friska och orkar sy =).

  SvaraRadera
 5. Så fina bodysar, det har jag aldrig prövat, än så länge! Kry apå er!

  SvaraRadera
 6. Så mycket fint! Den översta bodyn speciellt var helt underbar!

  SvaraRadera