torsdag 15 april 2010

Födelsedagspresenter


Min kompis E fyllde 30 år igår och jag var och uppvaktade henne med lite presenter. Temat för presenterna var "Handmade with love" och bestod av två par örhängen och en mössa i ett tyg som hon fått välja. Tyvärr kom inte mössan med på bild innan den gavs bort, men jag ska försöka att fota den när jag träffar henne nästa gång. Det de ljusa glaspärlorna och silverkrokarna är inhandlat på Syfestivalen i Älvsjö (där det ju också såldes en massa fina pärlor!) och de röda glaspärlorna med blommor kommer från Sirlig pärlor. Tycker de blev söta och somriga! Presenterna verkade bli väldigt uppskattade.

8 kommentarer:

 1. Oj så fina! Förstår att de uppskattades!!! Gillar muddbyxorna nedan också, härliga färger!!

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Är nyfiken på mössan, så hoppas den kommer på bild så småningom :)

  SvaraRadera
 3. Jättefina örhängen! Tänk vad kul det är att få personliga, handgjorda presenter!
  Kom på att jag gjort liknande örhängen - har nog varken visat dem på bloggen eller använt dem. De kommer kanske fram någon dag...?

  SvaraRadera
 4. Mycket fina örhängen, de röda allra mest :-)

  SvaraRadera
 5. Jag förstår att presenten blev uppskattad :D. Du frågade hur jag gör med siliconresåren och jag har dels provat att sy den på vanlig maskin och dels på overlock (utan kniv). Resultatet blir ungefär likvärdigt. När jag sytt volangen har jag sedan overlockat fast den på klänningen. Hoppas att du fattar vad jag svamlar om :D.

  SvaraRadera
 6. Vilka superfina örhängen!

  SvaraRadera
 7. Krumelej: Jag tror att jag fårstår hur du menar, annars hör jag av mig =).

  SvaraRadera
 8. Jättefina öronhängen...verkligen!!! Duktig du är:)

  SvaraRadera