torsdag 29 april 2010

Djungelbeställning + efterlysningEn fd kollega och vän har en dotter som är jämngammal med Pyret. De har beställt en liten djungeloutfit med mössa, dregglis och långärmad tröja. Djungeltyget är ju som bekant från JNY-design, brun muddväv inhandlat på syfestivalen i Älvsjö. Mönstret på raglantröjan är Meedom form 1 storlek 80 och mösssan är samma som tidigare och dregglisen är eget. Egentligen skulle beställningen även innefatta en likadan tunika som denna men tyvärr är det fina pippifågeltyget restat hos Stoff och Stil och den lilla snutt jag har kvar räcker inte till en hel tunika. Så om någon har en halvmeter över för försäljning är det bara att hojta till!

7 kommentarer:

 1. Vad fina! Och tack för kommentaren i ett inlägg hos mig!! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med tyget - hoppas att någon annan kan!

  SvaraRadera
 2. Jag som sett beställningen i verkligheten kan intyga att den är superfin. Tyvärr kan jag inte heller hjälpa dig med tyget.

  SvaraRadera
 3. Vad fint du fick till lejonet på dregglisen!

  SvaraRadera
 4. Det ser jättefint ut! Julia kommer att bli så glad (eh.. eller mamma mest kanske ;-)). Skulle du kunna posta grejerna till oss? Vi hinner ju aldrig ses!! Adressen är Floravägen 22, 14140 Huddinge. Kramis till er :-D

  SvaraRadera
 5. Jenny H: absolut, jag skickar den med posten när vi är tillbaka från norrland! Är ju kul om mössan kan användas innan det blir sommar =). Men jag hoppas vi får till en dag att ses snart ändå! Kram

  SvaraRadera
 6. Tack Ida! Vi är jättenöjda :-D
  Nu såg jag den fina klänningen i retrotyg med gul snedslå.... Så fin! Måste fundera ut en ny beställning nu när fågeltyget inte fanns inne... Kram!

  SvaraRadera
 7. Jenny H: Vad kul att ni blev nöjda! Jag ser fram emot att få se kläderna på J. kram

  SvaraRadera