torsdag 29 juli 2010

Sommaruppdatering


Idag regnar det utanför fönstret, men vilket underbart väder det har varit de senaste veckorna! Den ena dagen varmare än den andra. Vi har varit ute på landet i skärgården och njutit för fullt. Pyret har haft stor använding av alla klänningar och tunikor jag sytt. Tänkte visa lite livebilder på min lilla sötis.


Så mycket nytt har jag inte sytt medans vi varit borta, men det blev ett tunnt svalt set med trekvartsbyxor och skjorta att ha i värmen. Byxmönstret är omgjort meedom form 2 och skjortan är Gynters storlek 1 år. Skjortans alla kanter har jag sytt med rullfåll. Det blev jättefint! Kommer absolut att testa det igen. Tyget är fynd från Ohlssons tyger.Nu är det mindre än två veckor kvar tills jag ska börja jobba efter mammaledigheten. Känns både spännande och lite ångest på samma gång! Så nu ska jag njuta av min lilla tös de sista dagarna som är kvar!

8 kommentarer:

 1. Vilka härliga sommarbilder!! Njut av din ledighet!!

  SvaraRadera
 2. Lilltjejen är ju bara för ljuvlig!

  SvaraRadera
 3. Väldigt fina sommarbilder! Ta vara på de sista dagarna av din föräldraledighet!

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder:) Ni är så fina båda två:) Jag ska oxå börja jobba igen om lite mer än en vecka efter snart 15 månaders föräldraledighet...förstår precis hur du känner det:)

  SvaraRadera
 5. Så superfina bilder! Jättekul att träffas idag! Jag känner än så länge bara ångest över att börja jobba....

  SvaraRadera
 6. Min lilla börjar på dagis här om en vecka eller två också, fast jag har jobbat sen nyår.. Lillans pappa har vart ledig och börjar jobba igen..

  Så fina ni är! Vilka somriga bilder!! Å SÖTA kläder!

  SvaraRadera
 7. Vilka söta sommarbilder på en liten sommartjej i fina kläder!!!
  Lycka till med att börja jobba igen!

  SvaraRadera
 8. Fina fina klänningar! Den grönvita är fantastisk! Vi är många som börjar jobba tror jag visst! Jag börjar också om två veckor men jag ser fram emot det rätt så mycket!

  SvaraRadera