lördag 7 augusti 2010

Singoalla lala


Efter sommaren kan man konstatera att singoallorna är de klänningar som har använts mest av Pyret (eller kanske det har varit en favorit hos den som har klätt på henne =)). De går ju att variera i det oändliga i färger, tygval och dekoreringar. Just nu håller jag på att sy upp ett gäng till en marknad som jag och Onomak ska stå på i slutet av augusti. Detta blir en liten förhandsvisning av en av dem. Tunikan har jag dekorerat med en ficka med spets. Fickan är vändsydd i dubbelt tyg och så har jag gjort små veck vilket jag tycker blev gulligt. Det ljusrosa elefanttyget och den vita mudden är från Stoff och Stil och spetsen har jag fått av min svärmor.


Jag är ju som bekant svag för klänningar i alla dess slag men jag tänkte höra med er andra som har stått på marknad i sommar vad som har varit era favoriter och vad som folk har varit mest intresserad av?

10 kommentarer:

 1. Åhh så ljuvligt söt! Fickan m spets en extra juvel :-)

  SvaraRadera
 2. Superfin! Vad fint det blev med fickan! Ska bli så kul =)

  SvaraRadera
 3. Sommarfin klänning! Vad snyggt med fickan! Kul att stå på marknad! Har tyvärr ingen erfarenhet av det så kan inte ge dig tips.

  SvaraRadera
 4. Jätte söt singoalla. Fickan och spetsen är så fina detaljer som gör det där lilla extra! Kul med marknad. Har tyvärr ingen erfarenhet av marknader men gissar på att mössor och dregglisar är sånt som går åt.

  SvaraRadera
 5. Jättesöt klänning!! Samma här har aldrig varit på marknad men kan tänka mig att mössor går bra speciellt eftersom hösten är på väg.

  SvaraRadera
 6. Vilken ljuvlig klänning. Gillar verkligen fickan.

  SvaraRadera
 7. Kanonfin!! Du gör väldigt härliga och fina klänningar till tjejen...
  Har ingen erfarenhet men som det sagts tidigare så är nog mössor en hit.
  Lycka till!!!

  SvaraRadera
 8. Åh den är jättesöt!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 9. Superfin klänning! När är det marknad? Och var? Jag vill väldigt gärna komma :-) Jag har ju bara erfarenhet av att sälja smycken på marknad så jag vet inte vilka barnkläder som gäller. Men vi har ju använt singoalla klänningar hela sommaren. Med tights när det har varit lite svalare. Så jag tror att klänning + tights (paketpris) kommer sälja bra :-) Kram!

  SvaraRadera
 10. Tack för kommentarerna och tips till marknaden!

  Jenny: Marknaden (Årsta mercado) är på årsta torg lör 28/8 11-16. Jag kommer att göra lite reklam om det på bloggen snart. Ja visst är det bra med singoallor. Tack för tips om paketpris!

  SvaraRadera