söndag 29 augusti 2010

Årsta Mercado!Vilken härlig dag det var igår! Solen strålade och hela Årsta torg var fyllt med folk när jag och Onomak stog på Årsta Mercado. Vi hade knappt hunnit plocka upp alla våra saker innan några barnfamiljer kom förbi och tittade och köpte några saker. Marknaden öppnade kl 11 men vi barnfamiljer är ju oftas uppe mycket tidigare än så =). Försäljningen gick jättebra, men vi konstaterade snabbt att vi skulle ha sytt upp mycket mera mössor och även mössor i lite större storlekar. Så vi fick några beställningar i stället. Vi fick även tips från en marknadsarrangör att vi gärna skulle ställa ut våra saker där samt tips från en som jobbat i en butik att våra saker skulle passa jättebra hos dem! Det är fantastisk kul att höra! Tack till alla som kom och tittade eller köpte saker!


Jag har tyvärr inte hunnit fota allt det som jag hade med mig till markaden men en del saker finns kvar som jag kan visa upp. Bland annat denna söta bebisklännig. Tyget har jag fått av min svärmor och gult kantband från min lokala syaffär. Jag hade gjort två till i samma modell som såldes på marknaden. En röd med vita hjärtan och vita kantband och en brun med vita blommor och ljusturkost kantband.


Dessa singoallor är också kvar efter marknaden. Kanske var de snäppet för somriga nu när det börjar bli höst. Det rosa och det blå tyget är secondhand och det lilarosa är från Ohlssons tyger. Muddväv från Stoff och Stil samt Tygverket.

Vi är jättenöjda med dagen och längtar tills vi ska stå på marknad nästa gång!

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att det gick bra för er. Ser riktigt skönt ut i solskenet dessutom.

  SvaraRadera
 2. Vad kul att det var uppskattat och att ni sålde så mycket! För min del blir det julmarknad nästa gång!

  SvaraRadera
 3. Så mysigt ni ser ut att ha det och så kul att försäljningen gick bra!
  Ursöt klänning (den gula) och dina singoallor går inte av för hackor de heller!!

  SvaraRadera
 4. Vilken tur med vädret ni hade och vad kul att försäljningen gick bra!

  SvaraRadera
 5. Oj, vad roligt att det gick så bra! Men det är ju inte så konstigt så mycket fint som ni hade att sälja... :)

  SvaraRadera
 6. Fina klänningar du sytt.Himla duktig du är. kram jenny

  SvaraRadera