tisdag 10 augusti 2010

Fint till skötväskan


Jag har länge velat sy någon att förvara blöjorna i som vi har i skötväskan så nu har jag sytt en enkel liten blöjväska med tryckknappar som rymmer 4 blöjor. Pyret har alldeless nyss börjat dricka välling (tidigare ville hon knappt ta nappflaska) så för att fira det så har jag även sytt en liten matchande flaskvärmare! Ibland gör man ju i ordning vällingen för att ge den lite senare och då kan flaskvärmaren som är fodrad med fleece hålla flaskan varm under tiden. Det prickiga tyget är från en duk som jag köpt på rea på Åhlens, Fleecen är en fleecefilt från Ikea, Svart bomullsband har jag fått av svärmor. Blöjfodralet är eget mönster och mönstret till flaskvärmaren kommer från boken Sy till babyn av Susanne Wehlitz.

Synd bara att jag inte är mammaledig längre och får använda sakerna då jag började jobba i måndags. Men det är ju så klart roligt för min sambo att ha lite fina saker i skötväskan också, även om han skrattade rätt gott åt flaskvärmaren =).

10 kommentarer:

 1. Synd att han (män i allmänhet?) inte förstår det fina med snygga tillbehör! :-D

  SvaraRadera
 2. Det är ju en jättpraktisk grej det där med flaskvärmare! Och snygg var den oxå!

  SvaraRadera
 3. Jätte snyggt Ida!

  SvaraRadera
 4. Så himla snyggt! Hoppas att det känns bra att börja jobba igen ?

  SvaraRadera
 5. va fint... nu fick jag inspiration till min igen oordnade skötväska!

  SvaraRadera
 6. Fina grejor! Men tänk på att välling surnar rätt så fort när man väl värmt den (vis av erfarenhet)! Men du kan ju alltid ha varmt vatten i flaskan och sen blanda i pulvret när det är matdags :-)

  SvaraRadera
 7. Hej...
  Jag är ny läsare av din blogg och vill bara säga Oj vilka fina saker du gör.

  Tack för att du delar med dig!

  SvaraRadera
 8. Smart och snygg flaskvärmare!

  SvaraRadera