tisdag 9 mars 2010

Mera sommar...


Solen strålar ute även idag och för att fortsätta lite på sommartemat som jag bloggade om igår så sydde jag klart denna tunika igår kväll. Började på tunikan helgen men kunde inte färdigställa den så jag saknade sytråd som matchade snedslån. Mönstret är en singoallatunika från Weliders storlek 74/80, men något förminskat. Älskar det söta pippifågeltyget från Stoff och Stil, snedslån är från Tygverket. Tycker tunikan blev helt underbar och somrig!

10 kommentarer:

 1. Åh, vilken söt. Genast känns sommaren lite närmare :-)

  SvaraRadera
 2. Verkligen somrig! Supersöt!

  SvaraRadera
 3. Så himla söt!!!
  Jag kunde inte heller låta bli att köpa detta söta tyg. Mitt ligger till sig i garderoben :o)

  SvaraRadera
 4. Singoalla när den är som allra bäst, jättefin blev den! Var från norrland kommer du? Jag kommer från Ö-vik och bor också i Sthlm. Här var det fina saker, jag lägger till dig i min blogglista!

  SvaraRadera
 5. Har samma tyg i svart, men är grymt sugen på att även beställa detta. Blev ju jättefint! /Carro

  SvaraRadera
 6. Vad fina saker du gör!! Blir väldigt inspirerad av din sida... kul, eftersom vi bägge har tjejer här hemma...
  Måste fråga, vart har du fått tag i mönster till sits för ikea stolen? Det var så snyggt och gör den ganska mycket roligare som möbel!

  SvaraRadera
 7. Tack för alla fina kommentarer!

  Singh: Jag är från Umeå men min syster bor i Ö-vik. Så du är också en emigrerad norrlänning =). Kul att du tyckte om min blogg.

  Busmumrik: Kul att du blir inspirerad, jag tror också vi har mycket utbyte av varandras bloggar till våra små töser!=)
  Mönstret till Antilopstolen är ett gratismönster från burdastyle. Du kan skriva ut det från nätet om du blir medlem www.burdastyle.com. Det finns även en del andra gratismönster att ta del av där.

  SvaraRadera
 8. Roligt att hitta till en ny blogg! Jag är också ganska ny på bloggande :-). Jättefina saker du syr, så söt och somrig singoalla!

  SvaraRadera
 9. Supersomrig och jättesöt. Har själv sneglat lite på detta tyget men undrat hur det ser ut på mer än bara den där lilla rutan i tidningen. Här ser jag ju att det ser jättebra ut. I alla fall på klänningen du sytt.

  SvaraRadera