söndag 6 juni 2010

Tvillingpresent nr 1


Igår var vi i Hagaparken med vänner och hade pickninck i det fina vädret. Då passade Pyret på att överlämna en födelsedagspresent till våra vänners tvillingtjejer som nyss fyllt två år. Presenten var dessa söta sommarklänningar. Flodhästtyget kommer från Ikea och rosa snedslå från Stoff och Stil. Mönstret är omgjort Meedoms A-form 1,5 storlek 86. Jag har bland annat gjort klänningarna mer utställda så att de ska vara rörelsevänliga på dessa två spralliga 2-åringar. Det visade sig vara rätt beslut då vi fick se flodhästarna springa omkring på gräsmattan hela eftermiddagen =). Har tyvärr ingen bild på detta.

Jag håller på att sy fler tvillingpresenter då pyrets tvillingkusiner också fyller två år i veckan!

8 kommentarer:

 1. Åh så söta! Fint med rosa och rött!

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Måste åka till Ikea snart och se om det finns kvar detta fina tyg. Mysigt med tvillingpresenter!

  SvaraRadera
 3. Så fina klänningar, gillar speciellt sprundet, lägger du bandet omlott längst ner eller syr du ner det?

  SvaraRadera
 4. Superfina! Så snyggt med sprundet fram och rosa kantband till flodhästtyget. Den japanska mönsterboken är väldigt bra illustrerad och lyckas en nybörjare som jag så är det är absolut inga problem för din del!

  SvaraRadera
 5. Jättefina klänningar i underbart sött tyg! Har inte sett det tyget på Ikea... måste även kommentera blomsettet i inlägget under... jätte mysigt!!

  SvaraRadera
 6. Kanon fina klänningar, kul med sprundet!

  SvaraRadera
 7. Så charmiga! Jag har också det tyget i mina gömmor, man blir inspirerad att använda det när man ser såna här fina alster.

  SvaraRadera
 8. men så söta! och tyger är ju fantastiskt - ska försöka köpa !!! så glada, jag älskar tyger som gör mig och barnen just det: glada!

  SvaraRadera