tisdag 18 maj 2010

Haklapp och bleka elefanter


Pyret är inte så förtjust i att ha haklapp på sig. Oftast vägrar hon äta och sliter i den tills den åker av. Det blir dock väldigt mycket byte av kläder och smutstvätt då hon är bra på att kladda. Därför har jag sytt en haklapp med trycknapp. Mönstret är eget och jag är jättenöjd med modellen. Den prickiga vaxduken är från Tygvaruhuset och röd snedslå från Stoff och Stil. Får se vad hon tycker om den =).


Så är jag äntligen klar med denna omlotttunika, den har legat som ett UFO länge här hemma. Vet inte riktigt varför men jag tror att jag hade svårt att bestämma färgen på snedslån. Det fick bli vit tillslut. Tyget är det ljusrosa elefanttyget från Stoff och Stil. Vet inte om ni kan se elefanterna? =) Tycker att tyget var mycket blekare än vad jag hade fått en bild av när jag beställde det. Men det kommer att bli bra som en ljus sval omlottunika i sommar. Mönstret är Gynters storlek 1 år. Tycker modellen är så fin och kommer att göra fler i något lite mer färgglatt.

12 kommentarer:

 1. Snygg haklapp! Min son är lite antingen eller, ibland spiller han inget och till gröt och mjölk förslår bara de i plast med uppsamlingsgrop...

  Omlottunikan är ju jättefin, till vuxna också kanske? Jag tyckte det vita och rosa var super men förstår om du tycker att din lilla också ska ha färgglatt!

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där med haklapp....
  Jättefin tunika! Härligt med dessa ljus färger.

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg haklapp! Den kommer hon nog att gilla! Härlig tunika! Ser skönt sval ut och samtidigt skydda mot solen. Bra kombo!

  SvaraRadera
 4. Väldigt gullig hakklapp och snyggt tyg! Hoppas hon gillar den bättre. Till min lilla går det bara med den i plast med uppsamlingsgrop, hon leker gärna med maten och spiller mjölk. Praktisk, söt och sval tunika, blir säkert bra i solen när den är ljus i färgen.

  SvaraRadera
 5. Haha...är din oxå en sådan där våga-vägra-haklapp-ligist?!!! Det lät som om du beskrev min lilla A...hon är hopplös!!! Och visst blir det mycket tvätt!!! Omlott-tunikan blev jättefin:) Jag är oxå speciellt förtjust i denna underbara modell. Vad bra att du förfärdigade den till sist:)

  SvaraRadera
 6. Superfin tunika och haklapp :)

  SvaraRadera
 7. Livebilder!!!!!
  Jag håller med om att haklappen är toppensnygg i modellen. Jag förstår att du är nöjd.
  Tunikan är jättefin den med och sitter säkert som en smäck!

  SvaraRadera
 8. Jättefina! Älskar tunikan!

  SvaraRadera
 9. Kikar in och önskar dig trevlig söndag samt passar på att bjuda in dig till min giveaway.

  SvaraRadera
 10. Tunikan ser superfin ut i sommarvärmen och haklappen var jättefin. Var envisare än barnet är mitt råd... hur lätt det nu är att säga från sidan...=)

  SvaraRadera
 11. Blev jätteförtjust i din tunika :)

  Kul att höra at ni var på galleriet idag. Är själv supernyfiken på hur det ser ut! Vet ju inte vad de andra har.

  SvaraRadera
 12. Tunikan är så fin! Jag håller på och syr en sådan just nu och undrar hur du gör knäppningen inne i tunikan?

  Angående Ottobres linnemönster så tycker jag att det var bra i storlek. Jag sydde i storlek 92 till min pojke som är 2 år och tre månader. Jag lade inte till någon sömsmån i sidorna för han är en smalis :-)

  SvaraRadera