lördag 8 maj 2010

Inne med jeans?


Förra veckan var Onomak och jag på Tygverket och hittade ett bra tunnt jeanstyg som känns svalt till sommaren. Tanken var att det skulle bli muddbyxor av det, men efter att jag sytt ett par muddbyxor fick jag lust att sy en jeanstunika också! Det är ju inne med jeans nu har jag hört =). Mönstret på byxorna är Meedom form 1 storlek 68 som jag gjort något vidare i benslutet och singoallamönstret är det vanliga Welinders storlek 74/80. Vit mudd från Textilcentrum och den vita spetsen på tunikan har jag fått av min svärmor. Tycker det blev snyggt och stilrent!


11 kommentarer:

 1. Jag gillar jeansklänningen jättemycket. Fint också med den lilla spetskanten. Den blev liksom pricken över i:t.

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Tunikan med spetsen är så söt!

  SvaraRadera
 3. Jättefint i jeanstyg! Spetsen till tunikan gör ju den ursöt!

  SvaraRadera
 4. Ja, jeansklänningar är SÅ snyggt. Gillar den lilla spetsen längst ned. Såg att jag missat den söta klänningen i inlägget innan. Jag förstår att du ser fram emot att se Pyret i den.

  SvaraRadera
 5. Så fina! Som pojkmamma blir man ibland lite avundsjuk när man ser så fina klänningar. Och du har gjort en hel del av den varan! Ursöt blev den här, och håller med Krumelej, den senaste var också så fin! Snyggt och sommarfräscht med vitt till denimen!

  SvaraRadera
 6. Det blev ju tokfräsch med vitt till! Håller med Karolina att man blir allt lite avis som pojkmamma :)

  SvaraRadera
 7. Vilken fin klänning och fina byxor för den delen!

  SvaraRadera
 8. Åh vad snygga kläder du syr! Har oxå en pojk så det blir inga klänningar här...

  SvaraRadera
 9. Ja jättefin jeansklänning! Julia behöver nya muddjeans också, skulle du kunna maila över prislistan igen, jag kan inte hitta den! Hoppas du har tid att ta fler beställningar :-) Kram!

  SvaraRadera
 10. Superfin jeanstunika/klänning!!! Jeanstyg av den där lite tunnare kvaliteten är ju alldeles underbart mjukt och perfekt till sommaren då det är lite svalare. Har själv lite här hemma som jag nog får ta och börja använda:)

  SvaraRadera