torsdag 13 maj 2010

Itty bitty baby dress


Hittade beskrivning och mönster till denna underbara "Itty bitty baby dress" på Mönsterarkivets blogg. Modellen är med vändsytt ok med knyt på axlarna. Mönstret finns i två storlekar, nyfödd eller 1-3 månader. Tänkte testa att förstora upp det till Pyret men först ville jag testsy en klänning i en liten storlek för att se hur mönstret var. Tycker klänningen blev toksöt...nästan som ett litet bubbelgum =). Tyget är inhandlat på Tygvaruhuset och den vita snedslån är från Stoff och Stil.

Denna klänning (storlek 1-3 mån) har ingen liten ägarinna ännu så om någon är intresserad är den till försäjning annars sparar jag den för att ge i present till någon liten tjej i framtiden. Pyret kommer garanterat att få sig en egen fast i en större storlek!

Såg på morgonen att jag fått en award av Simsalabim, tusen tack! Jag får skriva om denna i nästa inlägg. Nu ska vi packa oss iväg och åka ut till stugan i skärgården! Ha en trevlig Kristihimelfärdshelg allihopa!

14 kommentarer:

 1. Såå söt!! Hade jag haft en liten nyfödd tjej hemma hade jag köpt den på studs! Ha så trevligt i skärgården!

  SvaraRadera
 2. Himmel så söt! Helt underbar rosa nyans och med det vita till...åååh!!

  SvaraRadera
 3. Verkligen så söt! Är det passpoal (heter det så?) mellan liv och kjol? Det har jag bara läst om , är det svårt att få till?

  SvaraRadera
 4. Så fruktansvärt söt klänning!

  SvaraRadera
 5. Wow vad söt. Gillar vanligtvis varken rosa eller prickigt men denna var verkligen häftig och söt på samma gång.

  SvaraRadera
 6. Vilken toksöt klänning! Få se vilken sort som "ploppar ut" (för det är ju så det brukar gå till...) ur min mage snart. Jag skulle kunna vara spekulant på klänningen, om ingen annan hinner före vill säga!

  Förresten, TACK för erbjudandet om hjälp med kepsmönstret (projektet har hamnat på hyllan ett tag), kan jag maila dig om det?

  SvaraRadera
 7. Men vilken liten karamell!! Underbar!!

  SvaraRadera
 8. Supersöt klänning! Vad fint du fick till rynket framtill!
  Är det okej om jag länkar till din blogg på min sida? :)

  SvaraRadera
 9. Tack för alla gulliga kommentarer!

  Emster: Ja det är som en passpoal (men inget snöre eller band i, som det ofta är på passpoaler i kuddar). Har aldrig gjort det tidigare, men det var inte svårt =).

  Karolina: Kul att du ev är spekulant. Vi får se vad det blir för bebis! =) Du får gärna maila om kepsprojektet.

  Made By Elliz: Självklart!

  SvaraRadera