onsdag 9 juni 2010

Tvillingpresent nr 2


Idag fyller Pyrets tvillingkusiner 2 år!! De bor uppe i Luleå och vi kommer att träffa dem lite senare i sommar så för att fira dem på deras födelsedag så skickade vi upp ett litet paket med varsin somrig singoallatunika. Tvillingarnas mamma önskade dem något med en liten ärm och mönstrat, gärna blommig. Så när jag hittade detta söta tyg på rea på Ohlssons tyger blev jag såld direkt och tänkte att det skulle passa perfekt till tvillingarnas present. Singoalla mönstret är Welinders storlek 86/92. Den röda snedslån kommer från samma ställe. Hoppas hoppas att tunikorna kommer passa bra på tvillingarna!


Jag tyckte så mycket om tyget så jag har klippt ut för att göra en likadan singoalla till Pyret. Så de kan ha tunikorna på alla tre när de ses i sommar.

Imorgon åker Pyret och jag hem till Umeå för att hälsa på min familj. Ska bli skönt att få vara där en hel vecka och bli lite ompysslad =). Troligtvis blir det inte så mycket sytt och bloggande under tiden, vi får se! Ha det bra allihopa!

15 kommentarer:

  1. Åhhh underbart söta...precis som flodhästklänningarna...det blir så effektfullt när det är dubbelt upp liksom:) Hoppas vi får se live-bilder så småningom:)

    SvaraRadera
  2. Hur fina som helst!! Nu får jag ju också lust att försöka sy något liknande fastän jag är usel på snedslå.

    SvaraRadera
  3. Hade önskat att dom var till mina tvillingar :-) :-)

    SvaraRadera
  4. Superfina! Så somrigt och fint med alla blommor! Håller med Helena att det blir dubbelt så effektfullt och fint med två stycken bredvid varann :) Hur blir det då inte med 3 st i sommar? ;)

    SvaraRadera
  5. Härliga! Fina färger och riktigt somriga!

    SvaraRadera
  6. Vilka härliga klänningar, så fint somrigt tyg! Håller med föregående skribenter att det blir extra effektfullt med dubbelt upp. Tvillingarna blir säkert jättefina i dem! Jag har en liten tävling hos mig ifall du vill delta! :-)

    SvaraRadera
  7. Helt ljuvliga små klänningar!

    SvaraRadera
  8. Vilka jättesöta klänningar! Jag har dragit mig för att jobba i resår, tycker det verkar svårt men dessa blev så fina!

    SvaraRadera
  9. Åh, vilka underbara klänningar! Ser fram emot livebild med 3 likadana :-)

    SvaraRadera
  10. Helt underbara! Dina singoallor är verkligen toppenfina. Hoppas att det kommer livebilder framöver :D.

    SvaraRadera
  11. Hej! Vad roligt att du hittade till min blogg - hoppas du hälsar på fler gånger! Urgulliga små klänningar du har sytt - hit tittar jag in fler gånger! Helena

    SvaraRadera
  12. Så söta klänningar kommer säkert att passa bra på tvillingarna. Så gulligt med likadana klänningar till båda två.
    Kul att du vill vara med i min utlottning, lycka till./ Mia

    SvaraRadera