lördag 30 oktober 2010

Nappflaskvärmare


Det var ett tag sedan jag bloggade nu. Har varit mest jobb den senaste tíden och när man kommer hem så vill man ju umgås med Pyret, men jag längtar efter att sy en massa. Därför har jag, Onomak och några fler planerat att ha en sydag lördagen den 13 november .Helgen innan ska vi gå på syfestivalen i Älvsjö och shoppa tyger. Ska bli så kul!

Fick ett mail med en beställning av en mamma som varit och handlat av mig och Onomak när vi stod på Årsta Mercado i slutet av Augusti. Mamman hade tittat på min blogg och sett nappflaskvärmaren som jag sytt och ville beställa en liknande som passade Dr Brown flaskor.Hon önskade jeansöverdrag men ville gärna ha någon färgglad detalj i något retrotyg. Vi kom överrens om att innertyget och knytbandet skulle sys i något retrotyg. Jeanstyget kommer från Ohlssons tyger och Retrotyget från stadsmissionen. Flaskvärmaren är även fodrad med fleece för att hålla flaskan varm.
Hoppas att beställningen blev bra!

7 kommentarer:

 1. Å den är ju ursöt ju! Å smart också! Perfekt kombo med smart och fint i ett.
  Å kusinmössorna är också jättefina!! Gillar grönt!

  SvaraRadera
 2. Vilken söt! Kan säkert behövas nu när det börjar bli kyligare ute.

  Jag längtar också efter att sy! Ska också på syfestivalen i Älvsjö och hoppas få massor av inspiration där! :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Åh vad jag önskar jag kunde gå på Syfestivalen, tusan att man bor så långt ifrån! Men lika bra är väl det, jag hade ruinerat mig! Fast det klarar jag ju av att göra ändå på alla nätbutiker :-)

  SvaraRadera
 4. Jättefin värmare! Vad kul att ni ska till syfestivalen, vore kul att träffa dig o Onomak, jag är där på lördagen!

  SvaraRadera
 5. Så himla snygg och praktisk. En sådan skulle man haft när Sigge åt ersättning :D. Låter jättetrevligt med en syhelg. Tänk vad ni kommer få mycket gjort :D.

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg - och smart! Superkombo...

  SvaraRadera
 7. Så fiffig - och snygg!!! Låter superkul med en gemensam sydag, verkligen något att se fram emot!

  SvaraRadera