fredag 18 juni 2010

Förvaringspresent + picknickbild


Nu var det ett tag sedan jag bloggade och sydde då Pyret och jag har varit uppe i Umeå en vecka hos min familj och haft det sååå bra. Lite syabstinens har jag nog haft, men inte så mycket =).

Ikväll ska jag på fest med jobbet...hattfest! Har fyndat en vad jag tror kallas stråhatt på Myrorna som jag ska ha på mig. Till värdinnan har jag sytt en liten present. En förvaringskorg i härlig rosa färg! Tyget är från Ikea. Hur man konstuerar korgen har jag läst på Gekkos blogg. Jag är nöjd över att jag kom på att jag kunde sy på två namnlappar på samma ställe, en på utsidan och en på insidan. Så att den syns vare sig korgen är uppvikt eller nervikt och inga baksidesömmar syns =). Tänkte lägga i lite god choklad.


Igår hade Onomak och jag picknick i det fina vädret med våra små. Här är en livebild när det brottas/myser på filten. Pyret har sin söta pippifågeltunika på sig. Den är tunn och sval att ha varma dagar som det var igår. Lilleman har på sig sin nya fina solhatt. Visst är de söta!

7 kommentarer:

  1. Åh, vad söta de är våra små älsklingar! :)
    Jättefin korg oxå! Blir nog en väldigt uppskattad present tror jag.

    SvaraRadera
  2. Vad fin korgen blev! Jag har också tänkt göra den nån gång och äntligen få en samlad plats för alla trådrullar som ligger och dräller.

    Underbara barn i snygga kreationer!

    SvaraRadera
  3. Åhh vilken fin korg!! Jag bara älskar det tyget! Tycker det är så fina färger tillsammmans och sen de tunt ritade löven på det:) Har ju faktiskt gjort en omlott-klänning i det tyget till lilla A! Vad mysigt ert picknickande ser ut:)

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Undrar vad för symaskin du har?

    Tacksam för svar i min blogg.
    //Terese

    SvaraRadera
  5. Det blir en toppenfin present! Helt underbara små ni har :-)

    Ang. rynkning på puffärmen jag sydde, så är det med en vanlig vit resår som jag sytt fast och vikt upp en gång, sen stickat ner m pressarfotens bredd.

    SvaraRadera
  6. Vilken underbar korg, men sötast i inlägget är nog ändå de två busfröna :D

    SvaraRadera
  7. Hej! Såg att du hittat till min blogg genom Emster och blev självklart jätteglad. Vilka fina saker du syr och fixar, har sett dig tidigare från just Emsters sida, men nu ser jag till att kika mer frekvent!

    SvaraRadera