måndag 22 mars 2010

Liten present


Idag ska vi hem till en mammaledig på mitt jobb och hennes bebis. Har sytt en mössa och en dregglis att ta med. Dregglisen är eget mönster som jag ska fila lite på till nästa gång. Mössmönstret har jag ritat av från Pyrets mössa som kommer från Lindex. Randig trikå från E-slöjd och cerise velour från Ohlssons tyger. Hoppas det blir uppskattat! Tack Onomak för tryckknappar när jag inte hade några egna hemma.

För övrigt så håller jag på med flera olika syprojekt samtidigt här hemma. Inväntar lite material som är beställt och längtar till att få göra klart dessa!

4 kommentarer:

 1. Det var så lite så! Vad fin mössan blev! Den bebisen kommer att bli jättesöt!

  SvaraRadera
 2. Fina saker!
  ang Gynthers mönster så tycker jag de är väldigt "precis" i strl, iaf de som är under 1 år. Den stora boken jag har, 5-12 år där är de mkt mer tilltagna i strl, då sträcker sig ju strl mellan ett helt år, 5-6 år liksom. Och då tycker jag absolut att de är "tilltagna" eller vad man ska säga... Jag är nöjd och har aldrig ändrat på ett mösnter just för storleken, mer för detaljer liksom.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Härliga presenter till en nyförlöst mamma och hennes lilla bäbis!!! Så flinkt att fixa eget dreggelmönster :-).

  Ang tyget till min vuxenklänning, så ja, det är också second hand.....

  Ha en bra torsdag (för det är det idag :-))

  SvaraRadera
 4. OttoPippi: Ja alla fina lite mer speciellt tyger verkar vara second hand. Man får ge sig ut på jakt helt enkelt. Presenten var till en 9-månaders "bebis" =) som de blev väldigt glad för.

  SvaraRadera