lördag 13 mars 2010

Livebilder

Sydde en liten klänning till Pyret i veckan i det coola aptyget från Stoff och Stil. Klänningen har svart mudd i hals, armringning och nederkant. Perfekt som utanpåklänning nu när det är lite kallt ut och som den är till sommaren. Mönstret som jag utgick från var Meedoms A-form storlek 74, men jag tog in den på bredden och ringade ur den mer bak och fram. Skulle gissa att det slutade mer på en storlek 68. Klänningen åkte på igår när vi skulle träffa några andra mammalediga och deras bebbar och jag passade på att fota henne medan klänningen fortfarande var ren =).Nu är min sytråd som kom med overlocken nästan slut. Ska beställa mer i helgen så jag får ge mig till tåls med att sy på den ett tag. Näst på tur att sy blir nog några fler byxor till Pyret för det behövs. Klänningar är ju så fint och kul att sy, men man måste ju ha något på benen också =).

12 kommentarer:

 1. Vilken fin klänning! Både tuff o söt på samma gång. Hon får alltid ha med mjukisapan så har hon nåt som matchar snyggt ;)

  SvaraRadera
 2. Kanon!! Tycker det där aptyget är så fint.. tyckte även om de sängkläderna du hade sytt i det rosa aptyget. Blir snart att beställa från stoff o stil tror jag...

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg klänning! Tyget kommer verkligen till sin rätt! Jag köpte bara det svart/vita aptyget men nu när jag ser hur snyggt det andra var ångrar jag förstås att jag inte tog en bit av det också! :)

  SvaraRadera
 4. Hej! Kul att du har tittat in hos mig! :) Fin apklänning!

  SvaraRadera
 5. Så fin! Tack för kommentaren i min blogg :-)

  Knäppningen på tröjan i bloggen är inte svår att sy. Det är bara att sy ihop alla raglansidor utan en och sedan kanta med mudd. Därefter har jag sytt ihop tröjan och även sytt fast de kantade raglansidorna i varandra med vanlig raksöm. Sist en knapp längst upp. Hoppas du förstår hur jag menar, annars är det bara att fråga :-)

  SvaraRadera
 6. Verkligen fin klänning och ändringarna blev ju jättebra! Tufft med svarta kantband!

  Tack för dina svar på "båda bloggarna". Vet inte heller vad etiketten säger...

  SvaraRadera
 7. Jättefinklänning på supersöt tjej!!
  Vilken jättefin blogg du har!
  /Anna

  SvaraRadera
 8. Oh, så söt hon blev i sin ap-klänning.

  SvaraRadera
 9. Du får prova meedom byxorna. De fungerade väldigt bra, har gjort både i form 0 och 1. Har fått göra en storlek mindre än vad hon egentligen har på både meedom och ottobre mönstren. Hur har du gjort? Har gjort en sits till Ikea stolen men den blev för smal(kunde inte skriva ut mönstret så fick göra ett själv) så håller på att göra en ny nu. De blev en mycket roligare stol med lite färg;) Kanon tips!!!

  SvaraRadera
 10. Vad snällt! Jag har dock lyckats förstora mönstret och tror att det blir bra... annars så hör jag av mig;) Tack för omtanken... skönt att ha omtänksamma bloggvänner;)

  SvaraRadera